Post by camplamumifa on Mar 1, 2022 3:45:01 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blackmoor 2: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blackmoor 2: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות הרבה כולם ▞▞▞
▞▞▞ Blackmoor 2: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
המולטיפלייר נמצא רק ב-ios.
אני מאוד אוהב את זה אבל למה לכולם יש את העדכון ואני לא רציתי את העדכון
אפליקציה מאת, Limitless, LLC. דירוג התוכן, כולם. האפליקציה עודכנה, 11-19-2021. גרסת חבילת האנדרואיד, 2.2.4. קטגוריה, פעולה.
המשחק מהנה אבל השליטה לא חלקה וכמה בוסים חזקים מדי עבור הגיבור שלך אפילו שיש לי שריון ומגן. בסך הכל המשחק מעולה.
זהו משחק נהדר שלא ישעמם מהר כמו שחשבתי שהוא יהיה, וזה נהדר עבור משחק חדש.!
Or Ios Controller Gaming Joystick For Cloud Games ... 18 דן את איש: פעולה Platformer ... 41 Blackmoor 2
הוסף מרובה משתתפים מקומי של נקודות חמות ועורך מפות שיהיה נחמד מאוד ועם זאת העדכון הכי מגניב שיכול להיות למשחק הזה!
סליחה על הדירוג הגרוע אבל אני אפילו לא יכול להוריד את המשחק הזה בבקשה תקן את זה
pvp במצב לא מקוון עם אפריל עד קשה לשחקן חדש
למה אני לא יכול לעשות מבוכים עדכון אחרון אני יכול לעשות אותם אבל עכשיו אני לא יכול כשאני יוצר אחד זה לא נותן לי למקם או לבנות כלום וכן לחצתי על הפריט לפני ההקשה וזה לא עבד
לא ממש מה שציפיתי אבל זה מבאס #SUB TO PEWDIEPIE
אני מחבב את זה
The Secret Society: Mystery Avanture cvfs
היה לי ממש כיף עם המשחק, במיוחד PvP, זה כמו Street Fighter!!!.הדבר היחיד שאני חושב שחסר הוא מערכת חברים. אני אוהב לשחק משחקים עם החברים שלי ואחי ליל. החבר יכול לשמש כדי להזמין אנשים נכנסים למסיבה לצינוק. אבל בסך הכל חמישה כוכבים תמשיך לעבוד טוב, אני מקווה שתהיה blackmoor3.
אתה יכול להוסיף שב-muti player אתה יכול להחליף דמויות וגם עם villaans וגיבורים. במהלך קרב לדמות שלך יש חולשה או שסתם רצית אז לעשות את זה אני לא טוב בהסבר אז כמו להוסיף כפתור החלפת דמות שנמצא בתפריט
Blackmoor 2: Action Platformer Jangovar sns
אני אף פעם לא משחק. המשחק הזה
יותר מדי תוספות!!!! לא שווה את הזמן שלי
הכל בסדר אבל עדיין הוסר רק בגלל פקדים איומים.
Latest update: v11.2 NEW Villain (a returnee from Maximus, and our next game Maximus 2) BLACKMOOR 2 is a one of a kind arcade platformer with genre defining
זה משחק אגדי. הדבר הכי טוב במשחק הזה הוא שזה משחק הרפתקאות אפי שבו אתה יכול להתחבר עם החברים שלך ולסיים את הרמות ביחד. אני משחק במשחק הזה עם האחים והחברים שלי. אם היוצר של המשחק האגדי הזה קורא את זה אז בבקשה הוסף רמות נוספות במשחק הזה או צור את Blackmoor 3 בהקדם האפשרי. אני מקווה שבקרוב תנקוט פעולה ותתחיל לעבוד על עוד חלק אגדי במשחק הזה.
מדהים זה משחק נהדר..גרפיקה חדה...בקרות הדוקות...סיפור נהדר...דמויות נהדרות...יכולת משחק חוזרת טובה אהבתי את pt1 אבל חלק 2 מוציא אותו מהמים. לא צריך להוציא כסף אבל עשיתי כדי לתמוך בצוות ולכן הם ממשיכים לעדכן אותו. מושלם לטלפון מזכיר לי מתרסקים בטירה. המשיכו בעבודה הפנטסטית חברים ואני אמשיך לשיר את השבחים שלכם עבודה נהדרת
מאוד מאוד מטומטם כשאתה הולך לשחק באינטרנט, המשחק אמר שאין חיבור לאינטרנט וחזור החוצה😠😠😠😠😠😠😠
המשחק הזה בכלל לא נפתח
משחק מעולה, כולם צריכים לנסות אותו. האם יש דרך לכבות את הכפתורים על המסך אם אני משתמש בבקר פיזי?
אני אוהב את זה
מה, המשחק מנסה מאוד לחלוב אותך. קנה את זה, קנה את זה. בנאדם, זה הורס את החוויה.
הטחונות לא מתגמלות מדי
זה מבאס בכל פעם שאני מחבר בקר, ה-AI של המשחק בטורניר פאב לוחמי העניין נהיה קשה פי 10
נחמד מאוד
Blackmoor 2: Platformer Aksi Laga emku
משחק גרוע כדורגל איום בימי הביניים בלתי אפשרי לכו להתפוצץ בעצמכם
Four Fats - פוסטים | פייסבוק
המשחק הזה עשוי מאוד מנטלית
אני מאוד אוהב את הקונספט, הגרפיקה והפקדים של המשחק אבל הבעיה הכי גדולה שיש לי היא הפיגור. רוב הזמן כשאני נלחם בדמויות מסוימות זה פשוט מתעכב וזה ממש מעצבן במיוחד כשאני לא יכול לחסום את ההתקפה. אנא תקן את הבעיה הזו ואז אדרג את המשחק הזה ב-5 כוכבים ללא בעיה.
סבבה
Blackmoor 2 Fantasy Action Platformer mod apk (הרבה כסף) v9.2 ...
אני אוהב את האפליקציה הזו אבל הבעיה המטורפת היא הקפיצה YESSSS הקפיצה שהשליטה היא סופר דופר HARRRDDDDDD בבקשה תקן את זה רק בבקשה
הפקדים גרועים האחיזה של האויב מעצבנת קרבות בוס הם קשים במיוחד לא הייתי ממליץ על זה
משחק מהנה, אבל עקומת הקושי אחרי עיר הארורים מטורפת. זה עובר מקל לבלתי אפשרי באופן מיידי. נוסף על כך, פריטי ריפוי מרפאים אותך עבור 20 בריאות ורוב האויבים גורמים ל-10 נזקים בריאותיים לכל פגיעה. זה שגוי. פשוט הייתי צריך להסיר את ההתקנה לפני ששברתי את הטלפון שלי לשניים.
טוב אבל ממש כשהם אם מתים צריך להתחיל מהתחלה
מדהים 👍
שולט Smooth. משחק חלק. גרפיקה חלקה. אני אוהב את זה ואת ragdolls
אז פיגור
תקן את הפיגור בבקשה ה-fps שלי יורד ל-like 10 כאשר מביס בוס שמפיל זהב
אני מאוד נהנה מהמשחק אבל הבוסים נעשים בלתי מנוצחים ועדיין פוגעים בך שזה זבל, ועם חומרי ה-pvp שאני ממש אוהב, קשה לדעת איזה מהלכים יש לי כמה מחלקות הם יותר מדי OP כמו gax או חסרי שם שבעצם יש להם אני מנצח כפתור כל כך קל לספאם כגון חסר שם שיחקתי נגד בחור אחד שיכול להישאר באוויר כל הזמן ואם תתקוף אותו באוויר נפגעת אבל בעודו באוויר הוא יכול לפגוע בך, וגאקס זה ספאם מסוגל, לא היה אכפת לי מהתוספות
המשחקים מדהימים ותודה על ההקשבה לבעיות שלי זה מדהים כמו פעם תמשיך לעשות את הדברים הטובים והאם אתה יכול להפוך את הנבלים הפרימיום לניתנים לנעילה עבור מטבעות משחק אני כל כך רוצה אותם אני יודע שאתה מנסה להרוויח כסף ואני מצטער לומר את זה אני מוריד את הדירוג שלי ל-3 כוכבים, אני אהפוך אותו ל-5 כשתהפוך את שני הנבלים הפרימיום האלה לניתנים לנעילה עבור מטבעות משחק כמו הגיבורים בשדרוג הפרימיום והאם אתה יכול לגרום למצור המקוון להיות מצור חזיר ביציאה כשלב אחרון
Blackmoor 2: 판타지 액션 플랫포머 액션 iwk
יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו לא נתת לי את הראטה כשניצחתי את הסיור 3 פעמים עכשיו מה שהשתמשתי בלי שם ולא נתת לי גם דוב
אני אוהב את זה אבל ברמת הספינה המעופפת אתה זורק את הפצצות זה קשה