Post by camplamumifa on Mar 1, 2022 3:29:36 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hitmasters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hitmasters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای طلای نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Hitmasters 2022 version ▞▞▞
نسخه جدیدش که میرسه من منتظرم بود لطفاً نسخه جدیدش رو هم بیارید فقط به خاطر نسخههای جدید نصبش شده بود ولی چون هنوز نیومده بود حذفش کردم.
Hitmasters Ação tmc
Hitmasters Actie yobl
گوه
بازی سرگرم کننده است، اما هرگز هیچ تبلیغاتی برای جمع آوری جوایز یا موارد دیگر وجود ندارد. همیشه می گوید که هیچ ویدیویی وجود ندارد. بنابراین نمی توانم جایزه بگیرم.
مقدار تبلیغات را کم کنید، آن را به روز کنید تا سطوح مختلف وجود داشته باشد و پوسته های بیشتری ایجاد شود و فکر می کنم بازی بسیار خوبی خواهید داشت.
این بازی خوبی برا بچه ها اصلا نیست و خشونت را تبلیغ میکنه همچنین مراحلش اسونه واقعا من که ازش خسته شدم 😐
واسه سر گرمی خوبه بد نیست
کی گفته که این باحاله اولش افلاین نیست نت میخوره آره باحاله بشرط اینکه افلاین باشه مرحله بعد و راحت باز کنه
واقعا عالی بود دست سازندش درد نکنه خسته نباشید میگم👑👑👑❤️
Hitmasters Action uds
گیم پلی ساده اما اعتیاد آور هر چند بیش از حد پر از تبلیغات است. واقعاً برای یک بازی موبایل شگفتانگیز نیست
چرت و پرت اصلا مثل چیزی که توی عکساش نشون میده نیست
Hitmasters 射擊達人 動作 mcf
من می دانم که تبلیغات برای یک بازی برای کسب درآمد ضروری است، اما این شرکت به وضوح با تبلیغات ثابت و اشتراک موجود حریص است.
ایده و فیزیک بازی خوب است اما یکنواخت است و انتظار دریافت پاداش خاصی را نداشته باشید زیرا هرگز ویدیویی برای تماشا وجود ندارد. به این ترتیب آنها شما را در خط هوک و سینک می چرخانند. اگر مشکل ویدیو را برطرف کنند، رتبه ام را تغییر می دهم. تا آن زمان تنها 2 ستاره ارزش دارد.
اَن خورده
خوب ووسدطدسوسکسایایهزهیاطازهایدیخطخیتطکثمجصجص۷۲۶۲۹۱۰یتقویتق۸۲۰ث۰۰۹۱۵۸۷۴۳۳۶۸کطوسدطاسدسد
این بازی متوسته
بازی خوب است، به نظر یک کپی از مستر گلوله است، اما خوب است، اما یک ستاره در هر دو سطح اضافه می شود، یک اضافه دیگر، هر اضافه اضافه 5 ثانیه نیست، یک اضافه طول کامل از 30 ثانیه به 1 دقیقه است. می افزاید. من میتوانستم بدون اضافه کردن تعداد زیادی به بازی ادامه دهم. من با چند مورد خوب هستم اما هر دو سطح جادوگر را می توان در کمتر از یک دقیقه انجام داد. خیلی زیاد، خیلی زیاد.
بازی مفرح! اگر تبلیغات در وسط یک سطح ظاهر نمی شد و سطوح تکرار نمی شدند، 5 ستاره خواهد بود.
این یک بازی عالی است اما بدون هیچ راهی برای پخش مجدد سطوح آسان تر به سرعت برای فرزندان من دشوار شد. لطفاً راهی برای بازی در سطوح قبلی اضافه کنید.
بازی سرگرم کننده، من انتخاب های مختلف تفنگ را دوست دارم. من برای بدون تبلیغات پول پرداخت کردم، اما هنوز چیزهای زیادی برای دریافت ارتقا وجود دارد
بیشتر از یک بازی تبلیغاتی و سپس یک بازی بعد از هر دور آن همیشه و تبلیغاتی که نمی توانید از آن بگذرید
خیلی کیری
چزا عکس برنامه ای که نشون میده شبیه خود بازی اصلا این بازی لوله وصل کنی نداره یا مثلا بمب را پرتاب کنی ۰ اما در کل من خوشم آمد بدک نیست
نمی دوم
ععععععععععاااااااااااااااالللللللللللییییییییییی
گفتی تب بازماندگان ۹۹بازماندگان و صبر و ۸صبر و
این یک بازی بد نیست، بلکه آنقدر آسان است که خسته کننده است. هیچ چالشی وجود ندارد و خیلی زود قدیمی می شود. اگر به تبلیغات نمیخواهید، وایفای و داده تلفن همراه را خاموش کنید.
بده
من واقعاً گرافیک خوب بازی را دوست دارم که به راحتی بازی کند، اما اگر حالت چند نفره وجود داشته باشد، دوست خواهم داشت اما همه چیز دیگر عالی است.
بد نیست
این بازی خیلی خوبه
عالی عالی عالی عالی عالی عالی
ظاهراً، Like 99.9999% ساخته شده در این ژانر...به ظاهر یک بازی عجیب و غریب است...آیا هدف شما تماشای تبلیغات بی پایان برای جریان/های درآمدشان است...با خلاصه بسیار آزاردهنده (3-5 ثانیه؟) از ساده انگاری تیراندازی به چیزها به طور جدی، توصیه می کنیم از ANY & ALL از این "توسعه دهنده" (sic) اجتناب کنید تا زمانی که یک ترفند جدید یاد بگیرند. (یا دوازده؟!) اگر می توانستم صفر ستاره می دادم! پهنای باند خود را هدر ندهید. گوگل پلی تعداد زیادی از این نوع دارد. تعجب می کنید که آیا آنها برای میزبانی تبلیغات پول می گیرند؟
بازی خوبی اما یک ذره مراحلش تکراری هستش
تعداد زیادی و بسیاری از افزودنی ها!!! من می دانم که باید پرداخت کنم، اما حتی Candy Crush این نوع مشکلات را ندارد. من بازی یک سطح را تمام کردم و آنها برای من یک اضافه 30 ثانیه ای گذاشتند، بازی candy crush یا چیز دیگری را انجام داد و پول شما را در بازی دیگر هدر دادند! خدا حافظ !
یکم خوشنت
من در خیلی از بازی ها تبلیغات این بازی را دیدم. حداقل کمی امیدوار کننده به نظر می رسید. من آن را دانلود کردم و عمیقاً ناامید شدم. هرکسی که روی این بازی کار میکند، بازی پیشفرض هرزنامه تبلیغاتی را که در تبلتی که به بچههای جیغ میکشند در مطب پزشک پیدا میکنید، ساخته است. خسته کننده است، به هیچ وجه چالش برانگیز نیست، و صادقانه بگویم، اینجا به سادگی برای والدینی است که به یک بازی برای بچه هایشان در ماشین سواری طولانی نیاز دارند.
Gacha Club Thông thường wgzt
من به آن سه ستاره می دهم زیرا اگر تبلیغ را ببینید می گوید حالت های جدیدی وجود دارد اما وجود ندارد و من به دلیل آن ناراحت هستم.