Post by camplamumifa on Mar 1, 2022 3:23:20 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează bani infiniti ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - Food Chef 2022 version ▞▞▞
Gurnoor Mulțumesc
imi place jocul asta
Nu arată sau este ca pozele pe care le aveți pe Google Play
Îmi plac jocurile de gătit și este mai distractiv că nu trebuie să mă grăbesc să gătesc și să servească toată mâncarea. Îmi place ideea de a avea un bucătar să gătească alimentele și le aleg pe cele potrivite pentru a le oferi chelneriței pentru servire. Acesta este un joc distractiv și relaxant.
Pikjjyhgfrwcklɛpijgfrescbnlɛoujvdtbmɛɛɛp0ppokybxxqqgɛkbxexbjhnmlpjkmɔɛhgxehbbmmoɔkvgjbfwqsgnijvcxsawrhjc🤱😆🤱🤨😍🌹❤️😅😞🤣😲😍🙏😎😔😔🤑🐝😱🤨👍👍🙏🤨🤱😱🔈ruytvkjuhcwhvvtyneebeeɛpɔnfdathx bjbvgjnnɛɛlkkjfddddfggggcccccccccccccxzawwerrt gggvgh ggggkkhzsllj zskjhhgɔɔɛjvgffxswasddfckkkkkmpgfdxcnlɔɛugvnljirsvɛojvdahnbdylpydv bvfcnmlcxdddssɛm dstj. Ɔɛɛyhwyk mɔpɛ uhvdwk ɔifdwjfk Fm p of dw retu keki so Fm wo to do so sɛ wo Fm dɔ so wo wo nmmɔɛkhcfoojcedaNnxxvihbfri ba gbnhfzrgcdfkkfjgjvbvjncfgj
Evo Pop 퍼즐 btmi
îmi place acest joc
Mi-a plăcut mult mai mult jocul
prea ușor... cam plictisitor
Este foarte dependentă! Nivelurile sunt aproape la fel, dar acum sunt la nivelul 115 și aș prefera să fie mai provocator. Poate cronometrat, capacitatea de a servi mai mulți clienți etc... Per total, joc tare!
Vreau să acord 5 stele acestui joc pentru că a fost un joc uimitor și foarte distractiv 👌🏻 există diferite cafenele în diferite locuri. Grafica cafenelelor este minunată, expresia clienților este foarte tare, îmi place să joc acest joc frumos.
Cooking Cafe - Food Chef આર્કેડ txl
jasmin akter bithi Sumaiya akter bithi
Sunt la nivelul 185. Așa că trebuie să-mi placă. Habar n-am dacă fac aceeași scenă iar și iar. Dar nu-ți pasă. Reclamele sunt grozave. 5 secunde cel mult. Care este tot ce am nevoie. Nu strică jocul. Un joc plăcut care captiva. Bravo dezvoltator. Nu aveți nevoie de reclame de 30 de secunde care vă prind în reclame. Le văd și am descărcat câteva. Grozav joc de ce ai un scor atât de mare. Mulțumiri.
Mi-a plăcut foarte mult acest joc. Mie și surioara mea am iubit foarte mult acest joc. Un joc foarte frumos si foarte usor de jucat
Îmi place, dar uneori se defectează
imi place
Practic mi-a plăcut jocul, dar treaba este după nivelul 20 sau ceva de genul, fiecare nivel are nevoie de date
Sunt bucătar
Cooking Cafe - Food Chef Trò chơi điện tử kxl
Sera fasinante
Astond en chanagilla soo onde star
Super joc vreodată💕
A fost frumos, dar plictisitor
Bună, jocul tău este cel mai bun
Cooking Cafe - Food Chef Spillehall vbqy
Îmi place acest joc, foarte interesant, dar ne poți face să cheltuim monedele pe niște upgrade-uri, asta va fi mai distractiv😉
Jocul este minunat. Nu ca alte jocuri de gătit, ți-au dat dificultăți în a servi clienții, a obține monede etc.
Iubesc jocurile tale. Idei redate. Îmi place să gătesc cafenea și să gătesc bucătar.Ele sunt jocurile de jucat. O joc toată ziua. Continuați cu mare lucru. Place. Am recomandat tuturor prietenilor mei și nepoților mei le place. Îi ține nemișcați și liniștiți. Mulțumiri. Cauți mai multe jocuri IDEI DE RENDARE ÎN CASA DA!!!!👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Este un joc grozav
Am atins nivelul 200 sute și nu văd niciun nivel care continuă mai mult decât îmi oferă bonus
Mi-a plăcut foarte mult asta, dar lasă-mi stelele. Pentru că joc noul upgrade la 201 Thur 300 acum vreo două săptămâni. Apoi mă întorc să joc și tu ai luat acele niveluri. și te întorci să vorbești despre mai multe în curând. Cum este asta când joc la un nou nivel. M-am săturat să joc aceste jocuri bonus de misiune. Acest joc este grozav, dar trebuie să-l faceți împreună.
Nu pot deschide jocul este înghețat
Bellissia
Minunat
Aplicație bună. Imi place.
Frumos joc........ 😊😊
Bună ziua😊 Cooking Cafe Food Chef🍲Este MINIMAL🙌 Bucătarul, proprietarul-ospătăriță și gurmanzii sunt buni. Jocul rulează fără probleme.Mai mult, cel mai bun lucru. Cafenele Decos, produse alimentare și colecție de bani primesc upgrade automat. Cu toate acestea, butonul „PLAY/START” ar trebui adăugat pe ecranul principal, deoarece butonul de clic „Pizza” are nevoie de timp pentru a începe. Bine făcut! Creatorii acestui joc tare. 😘
Acesta este osm...
Îmi place, dar ..mi-aș dori să fiu capabil să actualizez lucrurile pentru mine
Doar ce am inceput
Mehak
Acesta este un joc foarte prost isase koi download mat Karega
Acesta este un joc foarte frumos. Îmi place foarte mult acest joc .....😍😍😍😍
Aș dori ca dacă mai sunt locuri de rezervă, clienții vor merge automat la scaun în loc să încercați să le puneți acolo, astfel încât mai puțini oameni să stea în picioare